Ste se že kdaj vprašali, če bi bilo smiselno vaše vozilo opremiti z reklamnimi ali dekorativnimi nalepkami? Če ste na to vprašanje odgovorili z DA potem ste prišli na pravo mesto kjer boste izvedeli več o tem zakaj, kako in kje lahko naročite nalepke za avto ali pa kar celotno polepitev vozila z reklamnimi nalepkami.

Polepitev vozil je zadnje čase vse bolj pogosta saj smo se ljudje začeli zavedati, da tovrstna reklamna polepitev zelo vpliva na prepoznavnosto podjetja, sploh, če je reklamna polepitev na vozilu zanimiva, in privlačna na pogled, da si jo ljudje zapomnijo.

Ne glede na to kakšno storitev opravlja podjetje, je reklamna polepitev primerna za prav vse. Lahko se odločite za preproste nalepke za avto, ki bodo prikazale samo spletni naslov ter telefonsko številko podjetja. Lahko pa se odločite za bolj zahtevno polepitev vozila, ki je grafično privlačna in bo dosegla še večji vpliv na mimoidoče, ki morda potrebujejo ravno vašo storitev ter jih tako prepričala, da vas obiščejo oz. vsaj obiščejo vašo spletno stran ter si ogledajo kaj ponujate. Tako si boste zgradili bazo potencialnih kupcev saj bodo ljudje morda vašo storitev predlagali tudi prijateljem.

nalepke za avto

Kakšne so pravzaprav lahko nalepke za avto

Nalepke za avto so lahko različnih velikosti, barv in oblik saj današnji tiskalniki omogočajo poseben direktni tisk nalepk. Lahko pa se odločite tudi za enobarvne nalepke. Ne govorimo pa samo o nalepkah za avto. Tu so tudi dekorativne nalepke za motorje, čelade, prikolice, stene v hišah … Vse te nalepke bodo poskrbele za prepoznavnost vas ali vašega podjeta ali vam polepšale bivanje v vašem domu.

Pri avto nalepkah za podjetja je še posebej pomembno, da jasno in dovolj vidno prikazujejo osnovne podatke o podjetju (Kdo so, kaj počnejo in glavne kontakte). Ker noben nima časa za dejansko branje kaj piše na nalepki morajo biti oblikovane tako, da so lahko zapomljive. Le tako si boste lahko zagotovili, da bodo ljudje dejansko obiskali vašo spletno stran.

Če tudi vi razmišljate da bi povečali obisk ali prodajo vašemu podjetju se lahko odločite za polepitev vozil vašega podjetja ali nalepke za avto, ki jih lahko sami namestite na vaše vozilo. Za vse to bo poskrbelo podjetje Mediafol, ki vam bo izdelalo nalepke za avto po meri ali vam uredilo polepitev celotnega vozila.

Zaradi sodobne opreme imajo tudi možnost izdelave čudovitih stenskih nalepk za vaš dom ter prav tako vam lahko ustvarijo tudi čudovite fototapete po meri.

Če se torej zanimate za katero od zgornjih storitev jih lahko kontaktirate direktno na telefon: 030 611 611 ali obiščete njihovo spletno stran www.mediafol.si

mediafol grafika