fototapete

Kako poživiti dizajn domačih ali poslovnih prostorov?

Bele stene s časom postanejo dolgočasne, barvanje v drugo barvo pa je časovno zamuden postopek, ki niti ne zagotovi posebnih personaliziranih opcij dekoracije . Zakaj ne bi raje izbrali hitrejše in vizualno še privlačnejše rešitve, ki bo popestrila izgled vašega doma ali poslovnega prostora. Odločite se za samolepilne fototapete in popestrite izgled vaših prostor popolnoma po vaših željah.

Če želite poskrbeti, da bo vaš dom ali poslovni prostor izgledal vrhunsko ste prišli na pravo mesto. Na strani lahko oddate svoje povpraševanje za izdelavo samolepilne fototapete po meri, ki bo poskrbela za popestritev vaše stene. Sporočite vaše želje in se dogovorite za ceno izdelave in montaže personalizirane fototapete na enem mestu.

Zakaj izbrati stenske fototapete?

Fototapete v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljen način dekoracije izgleda domov in poslovnih prostorov. S svojim elegantnim izgledom popestrijo prostor z različnimi motivi, skratka na vašo steno vnesejo popolnoma nov dizajn. Kot smo že omenili ima namestitev samolepilne fototapete kar nekaj prednosti.

Glavna prednost je ta, da lahko naročite popolnoma personalizirano fototapeto, ki jo lahko, ko se določenega motiva z leti naveličate preprosto tudi odstranite in zamenjate z novim. Odstranitev stare fototapete pa v primeru, da je bila nameščena na pravilno pripravljeno steno ne bo povzročila nobene poškodbe zidu in boste lahko takoj na isto mesto namestili novo fototapeto.

samolepilne fototapete

Priprava fototapete

Ko sporočite vaše želje glede dimenzije fototapete in izberete željeni motiv se bo le ta motiv natisnil na posebno visokokakovostno mat folijo, ki je odporna na vodo in manjše praske. Maksimalna velikost fototapete, ki jo lahko pripravimo v enem kosu je v velikosti  širine 160 centimetrov in dolžini do 50 metrov.

Folija na katero je tapeta natisnjena omogoča preprosto montažo in ne poškoduje vaše stene. Je pa potrebno poudariti, da mora biti stena popolnoma suha in gladka saj lahko le tako zagotovite, da samolepilna fototapeta ne bo odstopala in pri tem poškodovala stene.

Fototapete se lahko pripravljajo tudi v večih delih, ki se jih lahko nato združi pri namestitvi na izbrano steno oz. drugo lokacijo.

Kot smo že omenili lahko motiv na sami tapeti izberete sami. Za motiv se lahko uporabi visokokakovostna  fotografija s spleta ali se natisne kakšna vaša osebna fotografija.

Pošljite povpraševanje za svojo fototapeto

  Strinjam se, da se moji podatki posredujejo podjetjem, ki bodo pripravila ponudbo za povpraševani artikel. Podatki se hranijo v skladu z GDPR in so po koncu dogovora izbrisani.

  Pomembno!: Kakovost fotografije (motiva) za fototapeto

  Da bo končni izdelek lahko na veliki površini izgledal dobro in ostro je pomembno, da nam vaš motiv (sliko) posredujete v čim boljši kvaliteti. Načeloma so slike z novejših pametnih telefonov z kakovostnimi fotoaparati že dovolj kvalitetne za uporabo, še bolje pa je, če je fotografija narejena s fotoaparatom, ker ta zagotavlja še boljšo kakovost. Kakovost slike je izjemno pomembna zato, ker v primeru, da poskusite povečati majhno in nekakovostno fotografijo na veliko površino bo slika zrnata in motna ter ne bo izgledala v redu zato z njo tudi ne boste zadovoljni. Preden nam torej posredujete sliko se torej prepričajte, da je dovolj velika in kakovostna. Kako veste, da je slika kakovostna? Po navadi se lahko to opazi že s same velikosti datoteke slike. Večja kot je velikost, boljša je kakovost. Sliko nam lahko posredujete kot povezavo do orodja Wetransfer, Google Drive ali kakšnega drugega orodja za pošiljanje datotek.

  Montaža in cena samolepilne fototapete

  Namestitev manjših fototapet sicer ni preveč zahtevno opravilo in ga lahko zato opravite tudi sami ter tako prihranite nekaj denarja. V primeru večje fototapete pa vam predlagamo, da poleg naročila fototapete izberete tudi dodatno opcijo montaže. Strokovnjaki s podjetja bodo s svojo merilno opremo in strokovno namestitvijo poskrbeli, da bo fototapeta pravilno in ravno nameščena na mesto kamor želite.

  Cena samolepilne fototapete po meri je v večji meri odvisna od velikosti tapete, ki jo naročite. Pri naročilu večjih fototapet, ki so sestavljene z večih delov se upošteva manjši količinski popust. Sicer pa se cene personaliziranih fototapet pričnejo pri ceni okoli 30€.

  Cena namestitve je odvisna od velikosti same fototapete v primeru večje fototapete tudi od količine kosov s katerih je potrebno celotno zadevo sestaviti. Za manjše fototapete boste lahko brez težav poskrbeli sami, za namestitev večjih pa se cene gibljejo od 50€ dalje. Cena namestitve je odvisna tudi od vaše lokacije do katere mora izbrani ponudnik dostaviti ter urediti namestitev fototapete v primeru, da to storitev izberete.

  V primeru, da se odločite da boste namestitev fototapete izvedli sami se lahko odločite za nakup orodja, ki vam bo pomagalo pri namestitvi. Posebna lopatica za lepljenje, ki drsi po površini fototapete za preprosto namestitev in jo lahko naročite poleg fototapete za okoli 7€.

  Za bolj natančne informacije o ceni oddajte povpraševanje s svojimi željami in lokacijo, ter pridobite ponudbo.

  Oglejte si nekaj primerov personaliziranih fototapet, ki so popestrile že številne domove in poslovne prostore.

  samolepilne stenske fototapete

  Izpolnite obrazec in se dogovorite za izdelavo fototapete

  Pogosta vprašanja strank

  Kaj je fototapeta?

  Fototapeta je slika oz. motiv, ki se ga natisne na posebno visokokakovostno mat folijo. ki omogoča, da se jo lahko, ko vam motiv ni več všeč preprosto odstrani in nadomesti z novo tapeto brez, da bi steno poškodovali. Svojo fototapeto lahko naročite že danes, po vaši meri in željah.

  Zakaj izbrati samolepilne fototapete?

  Fototapete so hitra rešitev za popestritev oz, dekoracijo izgleda vašega doma ali poslovnega prostora ter vizualno veliko bolj privlačne kot bela stena. Ponujajo enostavno možnost namestitve ter preprosto odstranitev in menjavo.

  Kakšne velikosti so na voljo?

  Samolepilne tapete se lahko natisnejo v različnih dimezijah. Osnovna velikost fototapete, ki jo lahko natisnemo v enem kosu je širina 160cm in dolžina 50m. Fototapete pa se lahko pri sami namestitvi tudi združuje z večih kosov, tako, da je končna velikost praktično neomejena.