Apartmaji na Krku – najbolj iskani apartmaji za dopustovanje

apartmaji na krku

Apartmaji na Krku je ena izmed najbolj pogostih fraz, ki jih pred začetkom sezone ljudje vpisujemo v spletne brskalnike. Po navadi si uredimo kar nek nabor apartmajev, ki jih izberemo v ožji izbor preden dejansko začnemo pošiljati povpraševanja za prost termin ter seveda ceno. Apartmaji Krk so večinoma dobro opremljeni in tako omogočajo, da vaš dopust poteka udobno in brez skrbi.

Apartmaji Krk so v primeru z apartmaji na drugih otokih tudi dokaj ugodni. Večina se jih nahaja v neposredni bližini morja, nekaj pa je tudi takih, ko se je potrebno za obisk plaže usesti v avto. Za take apartmaje boste plačali še bistveno manj kot za tiste, ki imajo morje dejansko pred pragom. Tu se lahko še bolj pogajate za ceno sploh izven sezone, ko lahko nastanitev zaradi pomanjkanja gostov dobite pravzaprav na pol zastonj. Apartmaji na Krku imajo različne cene. Za preprost apartma boste odšteli od 18€ dalje medtem, ko so dobro opremljeni apartmaji Krk ob morju bistveno dražji in boste za njih odšteli od 40 do 70€ na noč, v nekaterih primerih morda še kaj več.

Zakaj na dopust ravno na Krk

Otok Krk je zelo obiskan saj je od našega glavnega mesta Ljubljane oddaljen samo dobri 160 kilometrov zato lahko za pot na morje porabimo samo dobri dve uri. Po izračunih na spletu bi za pot do otoka in nazaj porabili pri bencinskih vozilih okoli 34€ goriva medtem, ko bi dizelska vozila porabila dobrih 24€ goriva. V strošek morate ušteti še vse cestnine. Cestnina Jelšane – Rijeka znaša dober 1€, uporaba Krškega mostu pa 35 kun oz. slabih 5€.

apartmaji na krku
Čudovite plaže – čudoviti apartmaji Krk

Za oddih na Krku se morate pravočasno organizirati, saj so apartmaji Krk ob morju hitro zasedeni ravno zaradi ugodnih cen in njihove bližine. Krk je sicer velik otok, vendar kaj hitro se lahko zgodi, da boste predvsem v sredini sezone ostali brez nastanitve, če ne boste pravočasno rezervirali željenega termina. Tako kot pri vseh drugih zadevah tudi tu velja pregovor “kdor prej pride, prej melje” oz. v tem primeru dopustuje.

Ste že dopustovali na otoku Krk? Imate pozitivno ali negativno izkušnjo z izbranim apartmajem? Delite svoje mnenje z nami, da bomo vsi imeli lepo ter brezskrbno poletje. Svoje mnenje, izkušnje, graje nam lahko zaupate v komentarjih pod prispevkom. V njih lahko navedete za kateri apartma se gre, ter tako izpostavite njihove prednosti ali slabosti.

Vreme Krk

Se v kratkem odpravljate na dopust na otok Krk? Predlagamo vam, da si pred odhodom preverite vremensko napoved za 6 dni. Tako boste vedeli kaj vas med dopustovanjem čaka, ter se boste na to lahko tudi bolje pripravili.

Zakaj obiskati ravno otok Krk?

Kot smo že omenili je otok Krk eden od najbližjeh krajev za čudovit oddih. Čudovite plaže, prijazni domačini, ugodne cene in še bi lahko naštevali. V nadaljevanju bomo našteli 5 najlepših plaž, ki se jih še kako splača obiskati z družino ali v dvoje.

5 najlepših plaž na otoku Krk

Apartmaji na otoku Krk kjer se res izplača preživeti dopust

1. Apartmaji Malinska (Zidarići)

Kraj Zidarići, mirna lokacija od prve plaže oz. morja oddaljeni le 300 metrov. Primerni za posameznike, skupino ljudi ali družino.

Rezervirati je mogoče 2 polno opremljena apartmaja 4+2 velikosti 55m2. Aparmaji imajo 2 spalnici ter kavč katerega je možno raztegniti v posteljo. Apartmaji imajo na voljo ločena balkona. Oprema vsebuje satelitsko televizijo, klimo, dovoljena je uporaba žara na dvorišču, kmalu pa bo na voljo tudi Wifi. Za udobno nastanitev poskrbi tudi brezplačno parkirišče pred apartmajem.

Prva mala trgovina je oddaljena 100 metrov. Za otroke je na voljo tudi otroško igrišče. Prijazni lastniki so zgovorni in z veseljem priskočijo na pomoč.

Cena

Cena za 4+2 apartma se giblje med 35 in 75 € odvisno od termina. V ceno vključena tudi turistična taksa, posteljnina ter uporaba klime.

 

Za več informacij kontaktirajte lastnika preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja: