Si že dolgo želite, da bi bili vaši lasje daljši ter bolj močni in sijoči? Ste naveličani čakanja, da bodo vaši lasje zrasli sami od sebe in iščete način kako pospešiti rast las? Potem ste prišli na pravo mesto saj vam bomo predstavili revolucionaren izdelek, ki je sedaj prišel tudi na slovensko tržišče. Prav poseben šampon za hitrejšo rast las imenovan Hairbell. Sanje o zdravih, močnih in predvsem dolgih laseh se vam bodo lahko končno uresničile.

Zakaj je šampon Hairbell tako poseben?

Ta šampon za rast las je bil izdelan v Franciji in sicer na inštitutu Claude Bell po izjemno visokih standardih in v kratkem postal najbolj iskan in prodajan izdelek prvo v Franciji nato pa po celem svetu. Razlog za tako uspešnost je ravno v navdušenosti strank nad dejanskim delovanjem. Stranke, ki so ga poizkusile prvič ga redno naročajo vse od prvega mesca preizkusa.

Testi, ki so jih opravili na ljudeh so v 30 dneh pokazali, da so njihovi lasje v mesecu dni dejansko 30% daljši od običajne mesečne rasti las, saj so zrasli vse do 4,5 cm.

Šampon za rast las Hairbell zagotavlja:

  • Da bodo vaši lasje po uporabi mehkejši in bolj sijoči
  • Se bo izpadanje las vizualno zmanjšalo
  • Bo izdelek deloval na vseh vrstah las
  • Bo mesečna rast las pospešena tudi do 30%

Poleg šampona boste pri nakupu izdelka dobili tudi balzam za lase, ki je vir vseh pomembnih sestavin, ki pripomorejo oz. so potrebne za hitrejšo rast las. Uporaba le tega je nujna za dosego rezultatov.

Naročite šampon Hairbell po znižani ceni 29,99€ še danes!

Pohitite z naročilom in ne izpustite te enkratne priložnosti.

Testi tega neverjetnega izdelka so pokazali, da z pravilno uporabo šampona vaši lasje zrastejo od 3 pa vse do 4,5 centimetra v samo mesecu dni. Morate vedeti, da povprečno vaši lasje zrastejo le 1,5 cm mesečno. Ta šampon za hitrejšo rast las je preverjeno primeren za vse vrste las. Primeren je tako za moške kot ženske. Šampon za hitrejšo rast las Hairbell uporablja že ogromno ljudi širom sveta ter preko 3000 zadovoljnih Slovencev in Slovenk, ki vam bodo potrdili, da šampon za lase res deluje. Študije so pokazale, da so ostali izdelki za hitrejšo rast las manj učinkoviti kot omenjeni šampon, ki ga lahko sedaj naročite tudi pri nas.

Kako bo šampon za hitrejšo rast las pospešil rast?

Hitrejša rast las je torej preprosto dosegljiva z tem odličnim izdelkom. Uporaba izdelka je zelo preprosta. Po nanosu šampona, na lase nanesete manjšo količino balzama. Na mokrem lasišči nato balzam nežno vtrete in masirate lasišče brez pretiranega drgnjenja. Nato je potrebno počakati 3 – 4 minute, da balzam začne delovati in za konec sperete lase s toplo vodo.

Za hitre rezultate v roku enega meseca zadostujeta 2 tubi (za 2 – 3 nanose / teden).

Stranke trdijo da hitrejša rast las še nikoli ni bila dosegljiva na bolj preprost način. Redna uporaba izdelka prav tako poveča sam volumen las.

Rast las na mesec je odvisna tudi od prehrane, rednega umivanja oz. nege in ne boste verjeli nekateri pravijo, da celo od dihanja. Povprečna rast las na mesec se giblje okoli 1,5 cm s šamponom za rast las Hairbell pa boste dosegli 3x večji rezultat saj bodo vaši lasje zrasli od 3 pa vse do maksimalno 4,5 cm v roku enega meseca ob pravilni in redni uporabi šampona.

Šampon za rast las Hairbell je torej prava izbira za vse, tako za moške in ženske lase saj so študije pokazale, da je primeren za prav vse vrste las.

Pohitite ter naročite svoj šampon za rast las Hairbell že danes, saj je povpraševanje veliko in bo zaloga hitro pošla.  Šampon je naš odgovor na vaše vprašanje kako pospešiti rast las na enostaven način.

Redna cena: 37.99€

Akcijska cena izdelka : 29,99€
+ poštnina

(ob nakupu 3 ali več izdelkov poštnina brezplačna)

Izdelek je po tej ugodni ceni na voljo še

Šampon za hitrejšo rast las vam bo pomagal do željene dolžine vaših las. Povečajte torej povprečno rast las na mesec z uporabo Hairbell. Kljub uporabi izdelka pa boste morali poskrbiti tudi za ostalo nego las. Več o negi las si lahko preberete v članku šampon za lase in pravilna nega las.