Vertikalna miška – prodajni hit 2019

Ste že slišali za vertikalni miško? Če še niste potem ne veste kaj zamujate. Gre za najbolj ergonomsko oblikovano miško na trgu. zaradi svoje vertikalne pozicije omogoča pravilnejšo držo oz pozicijo vaše roke. Tako posledično prepreči tudi bolečine v zapestju po večurni uporabi. Če za računalnikom preživite več ur dnevno je to izdelek, ki ga preprosto morate imeti. To je popolnoma nov produkt, ki na slovenskem trgu še zelo slabo ali sploh popolnoma nepoznan.

Za koga je primerna vertikalna miška?

Ta računalniška miška je primerna za prav vse starosti in oba spola tako moške kot ženske. Za tiste malo mlajše in tudi tiste malo starejše. Uporabljate jo lahko tako z namiznimi kot prenosnimi računalniki. Primerna je tako za domačo uporabo kot uporabo v podjetjih, skratka povsod kjer judje veliko časa preživijo za računalnikom. Vse več ljudi, ki cel delovni dan preživi za računalnikom se namreč srečuje z bolečinami v rokah, še posebej v zapestju in komolcih. Te bolečine pa pravzaprav povzročajo ravno računalniške miške. Sploh tiste, ki niso primerne za več urno uporabo in so premajhne ter slabo ergonomsko zasnovane. Tega se žal večina uporabnikov sploh ne zaveda.

Da se že v naprej izognete tovrstnim bolečinam in sindromu karpalnega kanala vam želimo predstaviti ta izdelek še predno se vam bodo sploh začele pojavljati težave z zapestjem. Gre za popolnoma novo zasnovo, ki bo popolnoma spremenila vaš način uporabe računalniške miške. Številni uporabniki, ki so miško že preizkusili so z njo zelo zadovoljni in pravijo, da so bolečine v zapestju že po krajšem obdobju uporabe popolnoma ali vsaj v večji meri izginile. Vertikalna miška je tudi enkratno darilo. Torej če jo ne potrebujete vi jo privoščite svojemu prijatelju, sodelavcu ali otroku.

vertikalna miška

Za več informacij o izdelku in morebitno naročilo kliknite TUKAJ.