fbpx

TERMOVKE ZA KAVO ALI ČAJ, IZDELANE IZ KVALITETNEGA NERJAVEČEGA JEKLA

Naše nove termovke za kavo ali čaj so izdelane iz kvalitetnega nerjavečega jekla, ki poskrbi za dolgotrajno in učinkovito ohranjanje temperature napitka. Trojna izolativna plast zagotavlja, da se temperatura iz notranjosti ne prenaša navzven. V nasprotju z ostalimi termovkami, ki so na voljo na tržišču, vam pri omenjenih temperature ne bo treba ugibati, saj se ta priročno prikaže na pokrovčku z zaslonom na dotik.

S POSEBNIM FILTROM ZA ČAJ

Termovke so opremljene v kompletu s preprostim in priročnim filtrom za čaj, ki bo zadržal manjše delce, ki lahko uidejo v čaj v primeru da se čajna vrečka s kakšnega razloga strga.

Komentarji strank, ki so naročile izdelek

ODLIČNO OHRANJAJO TEMPERATURU - TUDI DO 12 UR

Trojna izolacija poskrbi za učinkovito zadrževanje temperature in tako zagotavlja, da vsebina termovke ostane hladna ali topla kar do 12 ur! Temperaturo lahko brez težav sproti preverjate na priročnem LED zaslonu na pokrovu. Pridružite se več kot 250 zadovoljnim kupcem in jo naročite še danes! Termovke za kavo ali čaj so lahko tudi idealno darilo!

Naročite še danes po akcijski ceni!

Zaloge so omejene zato pohitite z naročilom

ODLIČNO DARILO

Termovke za kavo ali čaj so na voljo v vedno šik beli in črni barvi, zato so primerne za oba spola in vse starosti. So odlično darrilo za vaše najbližje!

20.99€

AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna poštnina!

Akcijska cena velja samo omejen čas zato pohitite z naročilom!

Kratek predstavitveni video

Želite izvedeti še več o izdelku v ponudbi?

Obiščite produktno stran za več podrobnih informacij o izdelku.

×
Novo naročilo izdelka